Powerbag 15kg

Powerbag 15kg

Online prijs: € 69.95

Aantal

Een Powerbag training is een super effectieve wijze van krachttraining, waarbij grote vooruitgang kan worden geboekt op het gebied van kracht (waaronder de core) en stabiliteit.

Het trainen met een Powerbag lijkt veel op het trainen met de Kettlebells. Je traint en verbeterd de knijpkracht. Door het vast houden van de powerbag zullen je onderarm spieren hard moeten werken waardoor de kracht in de armen enorm gaat toenemen. De powerbags kunnen veelzijdig gebruikt worden bij bijvoorbeeld: squats, presses, klimmen, slepen en gooien.

Naast de extreem grote aantal oefeningen die mogelijk zijn met de powerbag, kan je de variatie nog verder uitbreiden. Het aantal variaties is net zo groot als je eigen fantasie!

Tot slot is de mate waarin je core wordt getraind met powerbags op zich al een reden om aan de slag te gaan met deze bags! Veel mensen geven na een eerste training al aan dat ze flinke spierpijn hebben rondom de ribben. Dat toont nog maar eens dat Powerbag training super effectief is.

 

Verkrijgbaar in verschillende gewichten.

· 5kg Oranje

· 10kg Geel

· 15kg Rood

· 20kg Blauw

· 25kg Zwart

Voor sportscholen en personal trainers hebben wij speciale sportschoolprijzen. Informeer hiernaar in de winkel of stuur een email naar info@asahi.nl