BESTEL ONLINE OF KOM LANGS!

Fysieke Winkel

VECHTSPORTWINKEL AMSTERDAM

Sinds de opening in 1974 heeft de Asahi Sports direct naam gemaakt als de fitness -en vechtsportspecialist en is sindsdien het adres voor alle benodigdheden wat betreft vechtsport in Amsterdam en omstreken. Mede omdat het aantal mensen dat aan (kick)boksen doet explosief is gestegen heeft de Asahi Sports zich meer en meer gespecialiseerd op het gebied van (kick) boksen. Denk hierbij vooral aan de verkoop van bokshandschoenen, scheenbeschermers etc. Door uitsluitend te werken met de beste merken en door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer sterke collectie voor u neer kunnen zetten en is Asahi Sports op dit moment de vechtsportwinkel van Amsterdam.

Naast de vechtsport heeft de Asahi Sports zich gespecialiseerd op het gebied van fitness en crossfit artikelen. In onze (web)winkel vind je een ruim assortiment hometrainers , crosstrainers , roeitrainers en loopbanden. Daarnaast ben je ook voor dumbells, kettlebells , weerstandselastieken of gymballen bij Asahi Sports aan het juiste adres..

Sporten en gezond eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden daarom tref je bij Asahi Sports een breed scala aan voedingssupplementen die je kunnen helpen bij een bewust en gezond leven. Heb je veel last van spierpijn of heb je het gevoel dat je geen progressie meer maakt in je trainingen. Wij kunnen je adviezen geven die je helpen naar een fitter er sterker lichaam.

Sinds februari 2012 is Asahi Sports Nederlands de enige officiële Windy dealer en is sindsdien verantwoordelijk voor de distributie van het merk binnen Nederland.

U bent altijd welkom in onze vechtsportwinkel in Amsterdam voor het passen en proberen van onze artikelen. Ons goed opgeleide personeel heeft jarenlange ervaring op het gebied van fitness en vechtsport en zal u dan ook voorzien van vakkundig advies.

Onze vechtsportwinkel is goed bereikbaar vanuit onderstaande plaatsen;

Aalsmeer
Amstelveen
Badhoevedorp
Beverwijk
Diemen
Haarlem
Heemskerk
Hoofddorp
Hoorn
Purmerend
Uithoorn
Volendam
Wormer
Wormerveer
Zaandam
Zaanstad