Stacker BCAA Intra Workout

Stacker BCAA Intra Workout

Price: € 39.95
Online prijs: € 29.95

Aantal

BCAA INTRA

Geef je lichaam wat het nodig heeft tijdens je workout!

Je traint met een doel. Je wilt sterker worden, je spiermassa vergroten, sneller sprinten, of een inspanning langer volhouden. Waarschijnlijk neem je voor het sporten een pre-workout voor extra focus, energie en krachttoename. Maar wanneer je op jouw maximale niveau sport, krijgen je spieren heel wat te verduren. Je spieren verzuren en vertonen kleine scheurtjes. Zeker wanneer je veel sport kan dit op lange termijn resulteren in vermoeidheid en blessures. Wanneer je tijdens het sporten BCAA Intra drinkt doorbreek je deze cirkel. Op de lange termijn zorgt BCAA Intra er voor dat je jouw doelen sneller bereikt en je jouw grenzen verder legt.

 

De voordelen van BCAA Intra

-        Bevat 2 gram BCAA in de 3:1:1 verhouding.

-        Essentiele aminozuren voor direct herstel van spierschade.

-        Mineralen (Elektrolyten) voorkomen verkramping van de spieren.

-        Verlengt de werking van een pre-workout.

De samenstelling
BCAA Intra bevat enkel ingrediënten die voor jou van belang zijn tijdens het sporten. Denk aan BCAA’s (leucine, isoleucine, valine) en glutamine voor razendsnel spierherstel. En denk daarnaast aan mineralen en elektrolyten die je vochtbalans op peil houden en voorkomen dat je spieren verkrampen. BCAA Intra bevat geen vetten, geen suikers en geen koolhydraten.

Intra Recovery System

Het onderzoeksteam van Stacker2 Europe heeft in overleg met haar atleten een extra toevoeging aangebracht in de samenstelling: Intra Recovery System. Hiermee verleng je de werkingsduur van jouw pre-workout en zorg je dat je hoge energielevel langer op peil blijft.

Dit product is zowel geschikt voor krachtsporters als duursporters. Voor professionele sporters, maar zeker ook voor amateursporters.